Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Със заповед на служебния министър на транспорта Николина Ангелкова е сменен шефът на „Ръководство на въздушното движение" (РВД). Това става ясно от съобщение на сайта на ведомството.

Новият генерален директор е Георги Пеев, който заменя освободения Цветан Дилов, назначен преди година.

От транспортното министерство съобщават, че Георги Пеев има дългогодишен стаж в предприятието. Той работи в авиодиспечерската служба от 2000 г. Тогава е започнал като асистент-ръководител полети.

От 2013 г. Пеев е началник на отдел „Обслужване на въздушното движение", а през тази година пак е израснал в кариерното си развитие. През последните месеци той е бил директор на дирекция „Управление на въздушното движение".

Миналата седмица служебният министър на транспорта Николина Ангелкова смени членове на борда на „Холдинг БДЖ" и на „Летище София".

РВД се смята за едно от най-удобните за ръководене държавни предприятия. Дружеството управлява авиотрафика над България и събира таксите за аеронавигационно обслужване. Заплатите във фирмата са в пъти над средните за страната.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.