Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Гледам си платените предизборни репортажи по БНТ. Не слушам какво говори гласът зад кадър, защото той говори едно и също от много години. Тогава Го видях. Стегнал раменете, завърта се ритмично ту наляво, ту надясно – на не повече от 30 градуса, за да бъде с лице към всички. Стиснал китките една в друга пред себе си. И когато стига кулминацията, започва отсечените си движения първо само с едната, после и с двете ръце. Волен Сидеров говори пред симпатизанти по време на националния събор на русофилите на язовир Копринка край Казанлък.

Това, което видяха всички зрители на националната телевизия, е следното: Лидерът на българска политическа партия е изправен пред плакатите с вид на хоругви, на които пише „Да си върнем България“. Върху едното съоръжение е преметнато знамето на Руската федерация. Помислих си, че е случайно. След това обаче се заслушах и чух Волен Сидеров да изрежда петте си приоритета – изброяваше ги с пръсти.

1.Да построим „Белене“

2.Да построим „Южен поток“

3.Да търгуваме с Русия

4.Да свалим санкциите срещу Русия

5.Да разширим нашите връзки с Русия

Помислих си дали не слушам инструктажа в Министерството на външните работи на Руската федерация, който получава следващият посланик в София. И петте приоритета на Волен Сидеров съдържат в себе си думата „Русия“ - ако не пряко, то поне смислово. После се зачудих какво ли трябва да означава композицията, в която под руското знаме стои надписът „Да си върнем България“. Кой да си я върне?

Спомних си, че преди половин година „Атака“ откри предизборната си кампания за Европейските избори в Москва. Днес вече кампанията и в България се води под руското знаме, а из София има разлепени плакати на „Атака“, на които българското и руското знамена са преплетени в заглавието. След като никой не забелязва това, значи би трябвало да е нормално.

Представих си какво ли ще стане, ако се появят още няколко партии с подобна политика. Едни могат да си изберат Иран, други – Тайланд, трети – Гърция или Македония, или пък, недай си Боже, Америка. Представих си на събора на персифилите как се вее иранското знаме, продават тениски с ликовете на Аятоласите, а от трибуната разпалено убеждават хората как иранският газ е незаменим, Иран е много по-голяма сила от България и затова трябва да се държим хрисимо с тях.

Представих си и Волен Сидеров, облечен с тениска с лика на някой Аятолах. Не би ме изненадало. Продължих да си представям и вече започнах да чувам разгорещените спорове в сутрешните блокове – как така българска партия защитава чужди интереси?! Започнах да виждам дори Яне Янев, който тича между ДАНС и Съдебната палата и внася сигнал след сигнал за „заплаха за националната сигурност“. В главата ми изникна и заседание на Консултативния съвет по национална сигурност, което е спешно свикано по темата за „хибридната война“, която Иран разгръща на българска територия...

После спрях да си представям и се върнах в актуалните новини. Лютви Местан посетил президента на Република Турция Реджеп Ердоган – не го знаем от ДПС, а само от една снимка, разпространена от администрацията в Чанкая. Честно, г-н Местан не изглежда добре на тази снимка. Човек може да внимава с наклона на гръбначния стълб и с мимиките по лицето си. Много неща издават. Може и да информира своевременно за подобни срещи, за да не принуждава медиите да правят преразказ по картинка. Но всичко това са второстепенни въпроси.

Сега си представете г-н Местан, изправен пред знамето на Република Турция да изрежда приоритетите си и във всеки от тези приоритети да се съдържа думата „Турция“. Още на втората минута Яне Янев ще е грабнал папките.

Така че, има снимки и снимки. Едни впечатляват, други – не. Има също знамена и знамена. Едни може да вееш, други – не.

Ключови думи

Коментари

*

Много добре казано за този лъжепатриот Волен Сидеров!

Персофил

С Иран шега не бива. Иран са велика хилядолетна цивилизация. Казвам го като завършил Иранистика. :D Иначе да, недопустимо е един политик, още повече "националист" да защитава така нахално чужди интереси.

Радев

Бедров, защо не написа този материал след снимката с олигофренската усмивка на Чехльо, гледащ с влажен поглед към Обама? Неговото надупване е много по-жалко от това на Сидеров.

В Атака

Двама дупедавци и двамата с широко отворени бузи,но обърнати в различни посоки.Единия е политически труп и прави неистови усилия да остане на повърхността,но другия се чувства силен и даже велик приведен до патрона си.

Ясен

За разлика от осветяването на много от агентите и доносниците на ДС, българското общество няма никаква информация за агентите на КГБ в страната.Руската великодържавна олигархия начело с Путин представлява паразитна мимикрия на съветската кагебистка номеклатура. Тя живее както съветските си предци: чрез немилостиво изтощаване на природните богатства на огромната страна. Нейната по-малка сестра – българската посткомунистическа олигархия, подкрепяна от АТАКА , БСП и ДПС живее за сметка на системното ограбване на българския народ чрез източване на изпосталялата му държавица, като съсипа енергетиката заедно с банковата система за заличаване на следите. Както подчертават патриотично мислещи политолози, олигархичната система в България съществува заради енергийната зависимост на страната ни от Русия. Или както преди 130 години е прозрял Захарий Стоянов: „Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“

volene tisi pulen bukluk i pederas tisi nai gadnoto kopele koeto govori kakviline glupusti napraomise povrushta

ти си болен мозък,бре нещастник!

Najden

Защо Волен се държи така ли? - Защото му се плаща. За кого е предназначено това? - За една огромна група лумпени, които никога в живота си не са прочели нищо друго, освен учебниците по история от времето на комунизма, хора, които са изкарвали парите (много от тях и жените) си в СССР или в разни дружества за българо-съветска дружба и накрая, но не на последно място номенклатурни кадри на БКП, чийто живот рухна 1989 и просто искат да си върнат времената, когато цялата държава работеше за тях.

Е що, щото е националист, налье ;)

Юри ГаГАРИН

Първо научи какво значи националист и тогава пиши отворко! Ако той е националист, то аз ще съм Юри Гагарин :)

ПП Вперед в юруш

Волен Хуйлоооооо Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла!

ЦРУ

Ако знамето беше на ЕС или САЩ, всичко щеше да бъде наред, нали така?

s.djam

Ако беше на ЕС, да. На USA - не. Нещо друго да ви обясним, например - защо?

До ЦРУ

Я ми кажи бе, другарю, къде другаде в България си видял такива масовки като на яз. Копринка или Бузлуджа, на които да се вее американско знаме? Къде, глупако? Няма такива. А знамето на ЕС е знамето на съюза, на който България е равноправен член. И може да се вее навсякъде. Стана ли ти ясно, чугун червен? Съмнявам се...

Вели

До ЦРУ15.09.2014 г., 13:35:15 Слушай бе, тъп русофил-русороб - България е член на Европейският съюз и почти всички българи се гордеем с това! Единствено руски свине като теб искат да ходят в Азия! Нищо, сега на Путьо китайците ще му спретнат едвин референдум в Сибир и ще му го вземат, както той взема Крим! И тогава какво стана с "бензиностанцията с газова колонка" наречена Русия? Нищо не остана! Ще ядат корени и треви. Пък и ник ЦРУ си избрал - Централно районно управление на Народната милиция! Помниш ли?

Ти не можеш и да смяташ бре! Имаше скоро проучване, дето каза, че 70% от българите не любят ЕС. Изпуснал ли си го или се правиш на ударен?

д-р Пeтроff

Волен винаги се борил против капитализма и империализма.Още от соца е крадял фотоапаратите на коварните империалисти и се е представял за фотограф в Ямбол,но другарите взели,че го регистрирали,като кримиелемент.Проявили са двойният аршин,както обикновенно. Можеш да обираш мандри,непазени от никой и тогава си АБПФК, а когато откраднеш фотоапарат си криминал.Проявите на Болен не са русофилски.Пред тази негова страст към Русия,БСП са жалки русофоби.

Че то има ли партия, дето да не си води политиката в името на някоя чужда държава?

СИДЕРОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ СЕРИОЗЕН ПОЛИОТИК И ДЪРЖАВНИК, КОЙТО НАИСТИНА МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ. А ти, Иванчо, платен антибългарино, ЗАЩО ИСКАШ ДА НИ ИЗБИВАТ В ЕДНА ВОЙНА НА САЩ СРЕЩУ РУСИЯ??? И ДА УМРЕШ ЛИ СИ ГОТОВ ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ? АМИ МРИ СИ! НО НЕ СУГЕСТИРАЙ НАРОДА, ЧЕ СЪЩО ТРЯБВАЛО ДА УМИРА. САМО ВИЕ, ПРЕДАТЕЛЧЕТА НА СТРАНАТА АКО ИЗМРЕТЕ ДО КРАК, БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!

Сидеров няма нищо общо с русофилията. Просто той НЕ ЖЕЛАЕ ВОЙНА С РУСИЯ, а иска да имаме нормални отношения с тях, също както прави Виктор Орбан в Унгария-и страната му върви напред! За разлика от нас-послушковците на САЩ. Същото правят и Чехи, Словакия, Финландия, Австрия, но вие нито четете нито знаете, а само слушкате какво ще ви кажат по телевизията и ТОВА Е вярното за вас. Освен това, Сидеров познава цялата геополитическа обстановка и изводите от това знание са, че ние НЕ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯМЕ САЩ и НАТО, защото целта е унищожаване на славяните и нашия генетичен код, който много дразни евреите. Четете повечко, не слушайте само продажните талмудски телевизии и платени коментатори.

Припаднал от смях

"защото целта е унищожаване на славяните и нашия генетичен код, който много дразни евреите." а за рептилите няма ли да кажеш нещо :)))))))))

Представите и фантазиите ти Бедров са едно, ИСТИНАТА- СЪВСЕМ ДРУГО. Скрий се някъде, нито си първия, нито си последния дето ще плюеш по Сидеров. Само дето и на малкия му пръст не можеш да се мериш!

xxxxx

я си пий хапчетата заедно със "с"идеров

х

абе я хвани и се самоубий някъде със смешната ти статия бе, калъф!

Абе те и украинците не искат война с Русия, ама Хуйло явно не разбира това и им изпраща още и още редовни войски. ...Та им се налага на украинците да избиват, колят и анихилират тия ми ти редовни съветски войски. А не им се иска - повярвайте, другари путиноиди.

Сибирь

Я се събуди ,бе !

Fire

Мотика №10

bash_majstora

Бедров, спри ги тия халюцигени бре!

Сибирь

Вече 25 години всички партии са под чуждите знамена на САЩ,НАТОП и ЕС Изляти са милярди от фондациите на сорос и такива като "конрад аденауер" , а взиманите решения са про турски и анти български. Но това не ви прави впечатление ,а авторе?

avchd

Бедров, признай си че си помак

Десислав Христов

Аз не виждам нищо по нормално от това да сме по интереси с Русия...Това е повече от НОРМАЛНО,отколкото НЕНОРМАЛНОТО, да сме с презокеанска Америка,на която въобще не и пука за България....Тази презокеанска Америка я интересува само техния си интерес...Ама като гледам кой го е писал това словоизлияние:Иван Бедров и ми светва,че този журналист май работеше в Соровска платена телевизия,която има за цел само да промива мозъците на българите...(Уточнение речник-Сорос,придворния лакей на презокеанска Америка).

s.djam

С една дума, който има различно от вашето мнение, си е направо соросоидно изчадие...

Пичкоманда

Готиното на сайтове като clubz е, че коментарите имат опция за гласуване. Така, когато двама-трима платени трола налазаят форума, изразявайки почит към лидера си, като си мислят, че със сто коментара ще изглежда сякаш Волен има безкрайна подкрепа, сто мислещи човека ще натиснат минуса и тролските опити ще изглеждат смешни и жалки. А колкото до баналното вече "Русия срещу Америка" - ало, пичове, Студената война свърши. Светът отдавна не е черно-бял. Съвземете се!

Аз до сега сайтове без опция за гласуване не съм виждал...

В БАТАКА

ПАТРИОТ Христо Ботев Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Георги

ИВАН БЕДРОВ - Майната ти!

Георги

Не ми е практика да обиждам, но просто г-чо "ИВАН БЕДРОВ" не заслужаваш коментар.

пазари, пари, чуфути и други говеда

Вие тъпи ли сте? Къде е Америка , къде е Русия. Естествено че ще правим това което на нас ни е изгодно, а не това което е изгодно на американците. Износа до Русия струва много по-малко пари от този до Америка => повече печалба за нашите производители. По същия начин и вноса на машини от Русия е много изгоден от този на такива от щатите. Пак казвам, правилната политика е да се стремим да извлечем най-големи печалби за ДЪРЖАВАТА и НАРОДА, а не за западните ни "партньори"

калъф

Заслушал се той, глупака. Аман от такива манафи като вас. Като искаш да си роб ходи да бачкаш в мак доналдс в сащ и спри да си фантазираш.

с една дума

Не бих си губил времето с гниди като вас. Ако искам ще си сложа 500 положителни вота на коментара и по -1000 за който не ми харесва. Но за какво да го правя, вие няма да се промените никога. Заради такива неща стават воините.

Цветан Василев

Айде бе, с Волен Сидероглу ли сте тръгнали да се занимавате? Този е професионален манипулатор и в момента яко храни руските агенти, които го тъпчат с парите за пропаганда, които Путя е отпуснал. Талантлив и можещ бизнесмен, на когото и агент Сава завижда, а в трудни моменти даже сигурно го пита за съвет. Само можем да се тюхкаме, че няма и един положителен герой в България с неговите качества.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.