Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един тон марихуана заловиха на граничен пункт „Калотина”. Наркотикът е бил скрит в тир, преминаващ транзитно през страната ни, съобщава бТВ.

Любопитно е, че се издирва шофьор, избягал при акцията.

Два камиона, шофирани от сръбски граждани, единия от които е и собственик на камионите, влизат в България от Сърбия. Пръв на пункта спира камионът, който по документи е натоварен с балатум и в който е открита марихуаната. Вторият камион спира след него.

На пункта митничарите се усъмняват в първия камион и затова го пращат на рентгена, който е на около километър от мястото на граничния пункт. Шофьорът привидно тръгва натам. След него обаче шофира и вторият камион.

По средата на пътя двамата водачи спират, слизат от камионите, разменят регистрационните табели на превозните средства, както и документите. Така на рентгена всъщност спира вторият камион, който е абсолютно празен. Митничарите обаче се усъмняват в това и започват издирване на първия камион, който залавят около Сливница. Водачът обаче вече не бил там.

Другият шофьор е задържан. Разследването продължава.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.