Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златния медал на финала на съчетанието с три обръча и два чифта бухалки на първата за годината Световна купа - в италианския град Пезаро.

Момичетата на Весела Димитрова в състав: Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Лаура Траатс изиграха без грешка композицията си и получиха оценка от 25,750 точки, от които 19,600 за трудност - най-високата от всички осем финалисти. 

На второ място остана Украйна с 25,100 т., а на трето се нареди Израел с 24.450 т.

Това е втори медал за ансамбъла от Световната купа в Пезаро след среброто в многобоя. Така българските гимнастички завършват участието си в турнира с общо пет отлчия, след като Боряна Калейн грабна сребро на топка и бронз в многобоя, а Катрин Тасева стана втора на лента.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.