"Уулвърхемптън" за втори пореден път в рамките на 20-ина дни победи "Манчестър Юнайтед" - отново с 2:1, този път във Висшата лига. "Червените дяволи" поведоха в резултата, но в крайна сметка загубиха. И са извън топ 4, а победи на преките им конкуренти в 32-ия кръг ще означават ново изоставане в битката за местата за Шампионската лига.

"Филъм" изпадна и на теория от Висшата лига след загуба на терена на "Уотфорд" с 1:4. Останалите двубои са до края на седмицата.

Явно "вълците" нанасят тежки рани на "червените дяволи". През март те ги елиминираха за Купата на Футболната асоциация.

С доста променен състав в сравнение с последния си мач "Юнайтед" показа, че е решен за различна развръзка. В 13-ата минута Скот Мактомини откри с добър удар.

В 25-ата обаче Фред сбърка при изнасяне на топката в половината на гостите и домакините се възползваха - Диого Жота изравни.

След почивката "Манчестър Юнайтед" тръгна да търси победата, но понесе удар. Ашли Йънг набързо си заработи два жълти картона. Вторият в 57-ата му донесе и заслужен червен.

Въпреки това "червените дяволи" продължиха да играят активно и да имат инициативата, но не стигаха до голови ситуации. И бяха наказани. В 77-ата Крис Смолинг нелепо си вкара автогол след статично положение.

До края "Уулвърхемптън" пропусна да спечели по-убедително. Тимът заема седмото място с точка повече от "Уотфорд", а двата тима играят в неделя полуфинал за Купата на ФА на "Уембли".

"Юнайтед" е пети с мач повече от останалите в челото.