Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Екип на Нова телевизия удари на камък в опитите си да открие в Сърбия издирвания от Интерпол мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев.

В Парачин, където банкерът е собственик на най-голямата фабрика за стъкло, се оказа, че никой не е виждал банкера беглец.

Няма го "газдата" (шефа), не сме го виждали, казаха работници от завода в репортаж за предаването "Събуди се".  

Кметът на града Саша Паунович също обясни, че единственият път когато се е срещал с Василев е било при пускането на нова поточна линия в стъкларското предприятие в началото на годината.

От сръбското МВР също запазили мълчание, а главният редактор на сръбското издание  "Политика" Душан Талескович обясни пред Нова телевизия, че всъщност публикациите в местните медии, че Цветан Василев е в западната съседка са дошли от България и се базират изключително на интервю на адвоката на банкера.

Нали на всички е ясно, че няма адвокат, който да разкрие къде се крие издирваният му клиент, каза Талескович.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.