Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Политологът проф. Евгений Дайнов коментира на профила си във фейсбук реакциите в ГЕРБ по повод скандала с новозакупените апартаменти от ключовви фигури на партия.

Ето какво написа Дайнов.

Цяла сутрин слушах гербери и страшно оглупях. Но не толкова, че да не разбера следното:

1. Спуснати опорки - няма. Всички пелтечат и импровизират различни странни неща.

2. Защо няма спуснати опорки (след като досега винаги е имало)? Най-вероятно - защото вътре така са се хванали за гушите, че няма съгласие по опорките.

3. Дончев (по Хоризонт) пробва почвата да замени ЦвЦв на върха на хранителната верига.

Други хипотези?

 

 

Коментари

Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Призив на младите гоцеделчевци срещу клошарството на

българите! Народе български, ако си решил да затриеш последната държавност на племето българско, гласувай за гаражни асансьори и за ВИП апартаменти, за студения резерв на Доган, който вместо харизан на Доган, можеше да бъде поверен на държавна структура или на нещо по-надеждно; ако не искаш, народе, да те унижават по толкова грозен и просташки начин, гласувай, народе против Варненската дупка на Борисов и Гергов Пловдивски, против фалита на КТБ, който за в бъдеще пак ще се случи с някоя банка, защото истинските вътрешни и външни злодеи, виновни за фалита, останаха непокътнати, дори възнагради. Ако не искаш, народе да те считат за пълно нищожество, гласувай срещу глътналите Техноимпекс и Завода за хладилници, гласувай срещу театралните представления на „барони” и „войводи” от ОП и т.н. Сериозно се замисли, народе, наистина ли Русия заслужава предпочитание пред ЕС? За русоугодните - да, но за б ългарската държавност - твърдо не! Запомни, народе, падането на главата на Цветанов няма да реши нито един проблем, свързан с авторитарно-корумпирания Борисов модел на управление! Само Цветановци и Борисовци ще станат още по-задкулисни !Гласувай, народе, не за замяната на Цветанов с Дончев или с някой друг, а за измитането от власт на Борисови и на 44 проруско НС. Знаем, народе, че те плашат с идването на власт на Доган и Нинова, но народе, осъзнай истината, че ГЕРБ, БСП и ДПС задкулисно пак те управляват. Докато родолюбиви структури от рода на ДБ не се намесят по-осезаемо в съдбата на Отечеството, ти, народе, ще продължаваш да си емблемата на европейското клошарство!
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

"можеше да бъде поверен на

"можеше да бъде поверен на държавна структура " - това е голяма тъпня
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

ха

виж не се сетих че този хитрец точи зъби за мястото на Цветанов. Той е един хлъзгав, такъв неясен, пък и напоследък започна доста да си измисля /как се нарича това, имаше друга дума.../. Не вярвам на образа му на хрисим и сговорчив.
 's picture

tania kostowa

Те поне

търсят оправдание, а вие направо ги издигате за евродепутати... Няма шест-пет

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.