Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Зам.-шефът на ГЕРБ и лидер на парламентарната група Цветан Цветанов коментира новината, че се е сдобил с нов апартамент на занижени цени в елитен столичен квартал. Според информацията сделката била за 627 евро в сграда, където цените започват от 2600 евро на кв. м.

"Дал съм две жилища за едно, добавил съм и съм платил 100 хиляди с кредит и спестявания и всичко това е документирано в нотариалния акт, а и всичко ще бъде упоменато в декларацията", каза Цветанов.

И допълни

"Такива въпроси ми задаваха преди 4 години и помните, че точно в паламента направих обяснения как апартамент от родителите на съпругата ми е прехвърлен. Аз имах 1/6 наследствен дял от апартамент в "Надежда", което ми беше прехвърлено още 1991 година. След това миналата година прехвърлих безвъзмездно на брат ми тази 1/6. Апартаментът, който имам сега, е разменен за два апартамента като квадратурата на тези два апартамента и разликата от 36 квадрата е доплатена. Няма нищо, от което да се притеснявам, и всичко, което съм извършил, няма от какво да се притеснявам. Всичко е оформено е преведено по банков път, знаете, че всяка банка, за да направи превод, трябва да се попълни декларация за произхода. Отговарям от уважение към вас, за да може всеки да е запознат и се надявам да се чуе от всички".

Цветанов даде обясненията си на пресконференцият на ГЕРБ, на която бяха представени законодателни промени, предвиждащи спиране на семейни помощи за дете, ако то не посещава редовно училище. Предложението има за цел да въведе по-строго обсъждане на получаването на месечните помощи за безработни, помощите за плащането на наем на общинско жилище и месечните помощи за деца с редовното посещаване на децата в задължителната предучилищна и училищна форма на образование.

Ако дете отсъства без уважителна причина повече от 3 дни в месеца от задължителната форма на предучилищно образование, както и 5 учебни часа за ученик, семейството ще бъде лишено от семейни помощи за съответното дете за срок от една година.

Коментари

Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

???????????????

Ясно стана защо ПП ГРОБ бламира Бацето си за НУЛАТА ЛЕВА партийна субсидия.. За забравилите га са обясняваше как от ЕДИН лева на НУЛА лева щял да я прай.. Цвъцко спИстявал за нов апартамент.. Да не повярваш.. Пък и вече тъщата му я нямало да му покрий с пенсийката кредита, дет са наложило да земе... Пуста бедност гой нападнала.. Жив да го оплакваш... Само туй под статията - дет издаде заверата, ма озадачи: Copyright (c) 2018. RFE/RL, Inc. Препубликувано със съгласието на Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave NW, Ste 400, Washington DC 20036. Дъл случайно Цвъцко ней отворил уста нещо за заема за Ф-ките да са обажда? Та му затварят с десен ъперкът устата..

Така живеят бившите старшини

Така живеят бившите старшини от ДС, като Цветанов! Къде ли живеят офицерите-професори или началниците им от военните отдели на БКП?!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.