Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Екип на Нова телевизия се е добрал до скандални разкрития за влаковата катастрофа при гара Калояновец, при която загина машинистът на влака София-Варна, а 14 души бяха ранени. Медията пусна анонс за централната си новинарска емисия, според който основното доказателство по делото най-вероятно е фалшифицирано. 

Скоростомерната лента на влака, който дерайлира през юли на гара Калояновец, е подправена, са заявили експерти от БДЖ пред Нова телевизия.  

Кой се опитва да прикрие истината за инцидента, питат колегите от медията.

Клуб Z публикува серия от материали, подплатени с видеодоказателства и документи, че истината за трагедията при Калояновец се прикрива.

От тях става ясно, че превозвачът БДЖ и релсовата компания НКЖИ са допуснали серия от грешки, в резултат на които автоматичната системата за сигурност не е работила по време на инцидента. Въпреки това Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията не предприе нищо по случая.

Жп форумите в интернет са пълни със сигнали от служители в железниците, според които чисто новият жп участък между Пловдив и Бургас е пуснат в експлоатация с отклонения в качеството.  

Ключови думи

Коментари

баба ви, с въпрос

"...Скоростомерната лента на влака, който дерайлира през юли на гара Калояновец, е подправена ..." - И сега въпросът: - КОГА Е ПОДПРАВЕНА ЛЕНТАТА? Дали преди да я откъсне от скоростомера журналиста от НТВ, или след като я откъснал?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.