Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Газпром" очаква до края на октомври новото правителство в София да започне строителството на газопровода "Южен поток", съобщава агенция "Интерфакс".

Информацията идва от зам.-шефа на департамента за управление на проекти в енергийния гигант Александър Сиромятин, който е участвал в телефонна конференция с инвеститори.

"Проектът "Южен поток" не е замразен. Замразени са само преговорите за изваждането на "Южен поток" извън обхвата на Третия енергиен пакет. България е прекратила издаването на лицензи, необходими за изграждането на "Южен поток". Очакваме след изборите на 5 октомври разрешението да бъде издадено", казва Сиромятин.

В началотона юни след среща с трима американски сенатори бившият премиер Пламен Орешарски нареди работата по газопровода "Южен поток" да спре, докато процедурата не се синхронизира с Брюксел. По-късно стана ясно, че дни преди смяната на властта Министерството на земеделието е продало на "Южен поток България" 358 декара земя за строителство на подстанция за газопровода, а Министерството на регионалното развитие е дало разрешение за нейното строителство.

Ключови думи

Коментари

Сарданапал

Нахални, по-нахални, най-нахални, невероятно нахални, руснаци! Октомври?.. Коя година? Може би 2038?

SRQBoyboy

Очакване на Годо в Горки парк. Или на Белоруската гара. А влакът все не идва. Изглежда, че са променили маршрута му и вече не пътува до Русия...

Обичащ Путин

Ушанките нещо бъркат желания с реалност.Този проект просто няма да го бъде,алкашите само халюцинират.

Предположение

Да не би октомври 1917?

МИ 6

Бързат, защото това е Руски военен обект с който руснаците искат да ударят цяла Европа с радиоактивни отпадъци и БОВ само за часове.Умовете от националната ни сигурност трябва много да се замислят.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.