Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заболяване на младшата съдийка Габриела Лазарова от СГС отложи за седми път делото срещу генералния директор на БНТ Константин Каменаров. Тя е в нетрудоспособност от 8 март, стана ясно днес. А това се явява абсолютна процесуална пречка по смисъла на НПК за гледане на делото срещу телевизионера.

Каменаров веднъж вече е дал обяснения (когато каза, че нередовно му е взета пробата за алкохол - б.р.), а е призована и д-р Росица Иванова от болница "Св. Анна". Всичко това е станало пред 3-членния точно определен съдебен състав. И тъй като е в невъзможност същият състав да разгледа днешното заседание, на съдия Руси Алексиев не му остана нищо, освен да отложи процеса.

Както е известно, Каменаров е подсъдим на втора инстанция, след като първата го призна за виновен за шофиране след употреба на алкохол, случило се през лятото на 2016 г. Откакто делото е в СГС, веднъж той не се явява, защото имаше ангажименти със Световтното по футбол в Русия и Евровизия... Но държеше да присъства. После влезе в болница, после пък адвокатът му се разболя, а миналия път Каменаров отново се разболя - макар че бе сниман на конференция в Брюксел на следващия ден.

Процесът ще продължи на 25 март.

Коментари

 's picture

смехурко

Болна съдийка?

Ама, друг път! Чакат да изтече давността, за да го измъкнат от позорното за него дело.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.