Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на Алжир Абделазиз Бутефлика, срещу когото от две седмици има безпрецедентни протести, днес обяви, че се отказва да се кандидатира за пети мандат и отлага за неизвестна дата предвидените за 18 април президентски избори, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

В обръщение към нацията, публикувано от държавната информационна агенция АПС, Бутефлика уточни, че президентските избори ще се състоят след национална конференция за реформа на политическата система и изготвяне на проект за нова конституция до края на 2019 г.

Алжирският премиер Ахмед Уяхия подаде оставка, предаде Ройтерс. 

Бутефлика е на власт от 20 години. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.