Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кристалина Георгиева е заместник-председател на Европейската комисия и комисар по бюджета и човешките ресурси според разпределението на портфейлите в новата Комисия, обявено днес от председателя й Жан-Клод Юнкер.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Сталин

Сталинке,дерзай!

Аз

Тази леля додрапа, подобно на един друг лизач.

Краси

Абе, вие нормални хора ли сте?!!! Имам предвид писалите по-долу. Как не ви е срам!!!! Опитайте се да бъдете първо българи, а после скапани комунисти, Столетницата няма да ви плати за верността, вервайте ми!

Права е Краси

Права е Краси, не може все да хулим. Георгиева може и да се е казвала Сталинка, но това не е бил нейн избор. Българка да стане заместник на президента на ЕК отвсякъде е за радост и поздравления. Спомнете си къде бяме само преди 25 години - в един лагер, наричан социалистически.

Ебати съюза, щом Сталинка му е заместник-председател!!!!!!

До Краси - не е права

Краси, не сме ние комунисти, а тия дето назначават Сталинка, която също е комунистка. И както знаем комунистите нямат род и родина, те са интернационалисти. Сега ако почнеш да ми опяваш, че ЕС не е комунистически... Вземи се поинтересувай от миналото на Барозу - има му снимките още в нета с плакатите на Мао. Все още е член на Португалската компартия. Както и Меркел например... Даже и госпожата президент на Латвия - Далия Грибаускайте - тя била съученичка на Путин в школата на КПСС в Ленинград, нищо че сега орева орталъка - то е за пред хората. Ама сега се бара демократка, че даже и еврокомисар беше... Комунистите са навсякъде в демокрацията.Такива работи, мила ми Краси...

MARIA SALVADOR

Току- що прочетох ето какво на сайта на вестник Труд ( Клубът, това нали не е реклама?): " Варна се цупи, че не е европейска столица на културата, ОБЖАЛВА избора на Пловдив". Главните букви са мои. Същото се получава като гледам и в коментарите за Георгиева. Не я харесвам. Хич. Говори на брюкселски, не казва нищо. Една такава тъпо ухилена, изпълзяла незнайно от къде. Но това, което стана днес е успех за България. Това е много отвъд личният успех. Обаче България е място, в което всички мразят, плюят, завиждат и критикарстват. Да, може да не я харесвате. Да я ненавиждате. Но нима не сте способни да видите УСПЕХА НА СТРАНАТИ СИ, НЕ НА ЛИЧНОСТТА?! Явно не сте. Жалко. Който факт още веднъж доказва, за съжаление, абсолютната правота на решението ми да напусна България. Всичко мога да преживея. Всичко мога да преглътна. Но тази неистова българска злоба, завист и безумие да се плюе на всяка цена- това не мога да понеса. И не искам да си го причинявам. Всички медии днес говорят за България с добро. И с едно на ум, разбира се. Да оценим иронията във факта, че българин ще се занимава с ОЛАФ... И все пак, днес България успя. Поне веднъж не може ли да не мразите? За един момент само? А Варна, вместо да обжалва избора на Пловдив( който, междудругото е меко казано странен), да се погрижи за себе си. Като започне от правоговора. В една европейска КУЛТУРНА столица не може да се говори така, все едно никога не е съществувало понятието " книжовен език". Едно време в Класическата имах съученичка от Варна. Блестящ ум. Днес е блестящ професионалист. С успехи по широкия свят. А още говори на варненски. Поздравления за Пловдив. Любимият ми български град. И дано си дават сметка, че им трябва инфраструктура и желязна подготовка. Някакви агитки викат срещу Лудогорец- понеже не били фенове на отбора. Някакви хора залагат на Кличко, защото...мразели Пулев. И още, и още. Спрете се бе, хора! Спрете се! Много ли е важно дали сте от Лудогорец или от Магданоз, Нови Пазар!? Нали все за българи става въпрос!? Обаче вие това явно не го проумявате. Жалко. Тогава не се изненадвайте, че Другата България става все по- голяма. И с все повече съзнание именно за това- за България. Онази, отвъд границите. Другата България, която огромната част от вас също мразят и ругаят. Защото, разбира се, за всички проблеми на българите сме виновни емигрантите. Днес е важен ден за България. Която всички твърдите, че обичате. Не ви вярвам. Хич. Да, знам. Ще ми скочите, ще ме ругаете, ще ме обиждате. Знам. В това сте силни. В обидите. Но да повторя- днес е важен ден за България. Много важен. Това, че Кристалина Георгиева е спорен човек със спорни качества, не променя този факт. Нито пък това, че назначението й именно на този пост вероятно има и други причини- различни от професионалните й качества. Всички условности и уточнения не променят факта, че днес България, в която всички се кълнете, направи крачка напред. Но вторачени в това да мразите и да се взирате в миналото, просто пропускате тая крачка. Уви.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.