Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Митинг- протест под надслов " 70 години от окупацията на България от Съветската армия" се проведе в Борисовата градина. Пред Паметника на съветската армия се събраха младежи с плакати и снимки на репресирани от соцрежима. Журналистът Иво Инджев също присъстваше на демонстрацията. Той се опита да постави върху паметника плакат с надпис "Свобода или СССР", но младеж с очила скъса постера с думите "Вие няма да ми цапате паметника". 

Манол Глишев, който беше активен участник в окупацията на Софийския унивеситет и протестите ДАНСwithme,  се опита да напише "Окупатори" с жълт спрей върху монумента. Мъжът, който скъса постера, започна да го блъска и последва спор. Стигна се до намесата на полицаи, които опитаха да свалят младежите от паметника. Неизвестният мъж с очилата беше аресуват, а на Глишев беше поискана личната карта. 

 

Снимки Веселин Боришев.

Ключови думи

Коментари

StoyanA

Абе на тая болшевишка гнида що не му натикаха очилата в гърлото? Манол все много знае на думи, но като опре до варгала все са "цивилизовани" и "зрели"...

Сибир

Дришльо малолетен,защо все говориш в трето или множествено лице? Сам нещо някога направил ли си ?

Спиро

А що не драскате на паметника на американските летци които демократично бомбардираха България....

Комунист

Един ден затвора в Белене ще отвори врати, и искам да ви кажа мръсни вандали, гарантирам ви поне месец престой!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.