Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият личен адвокат на Доналд Тръмп Майкъл Коен възнамерява да свидетелства днес, че президентът на САЩ е знаел предварително за изтичането на имейли, което би навредило на съперничката му от Демократическата партия Хилъри Клинтън на президентските избори от 2016 г., предаде Ройтерс.
Според предварителен текст на показанията на Коен пред комисия на Камарата на представителите той ще каже също, че Тръмп е ръководил преговорите за недвижим имот в Москва по време на предизборната кампания въпреки твърденията на американския президент, че няма бизнес интереси в Русия.

В текста на показанията си Коен нарича Тръмп "расист, измамник и лъжец" и заявява, че ще представи документи в подкрепа на твърденията си.
Коен заявява, че Тръмп му е наредил да плати 130 000 долара на порноактрисата, известна с псевдонима Сторми Даниълс, за да прикрие негова любовна връзка с нея, в нарушение на законите за финансиране на предизборни кампании. Тръмп също така е казал на Коен да излъже първата дама Мелания Тръмп по този въпрос, пише БТА.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.