Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В "Обединени патриоти" няма откровеност, честност и почтеност и това разяжда вътрешните отношения. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред телевизия "Европа".

"Днес ще има коалиционен съвет, но ще видим кой ще дойде и как ще се проведе. Можем само да гадаем. Дали ще има окончателно решение за евроизборите също е въпрос на няколко часа изчакване", каза Симеонов.

Според него в коалиция от три независими партии трябва да се зачита мнението на другия и не трябва да се поставят условия.

"Мисля, че резултатът от този коалиционен съвет е предопределен, защото вече виждам по билбордове в София образа на Ангел Джамбазки, което ясно говори, че приказките на Каракачанов, че най-добрият вариант е да се явяват трите партии заедно всъщност са мимикрия, зад която се крие евентуално самостоятелно явяване на ВМРО. Няма откровеност, честност и почтеност в нашите отношения. Това разяжда вече вътрешните отношения, доверието и т.н.", каза Симеонов.

А издигането на неговата собствена кандидатура за евродепутат от страна на НФСБ било отговор на поведението на "Атака" и ВМРО.

"От една страна, една такава полуприкрита кампания като на ВМРО, от друга страна при "Атака" имаме обединение, декларирано с една телевизионна особа, случайно влязла в политиката, какъвто е Бареков - с парите на КТБ, или с други думи, с нашите пари", поясни Симеонов.

Според него като цяло НФСБ дори изостава с подготовката за евроизборите, защото в партията били "невероятно лоялни и почтени, както сме били винаги".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.