Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейските правителства се очаква да одобрят окончателно по-късно днес нова серия засилени санкции срещу Русия, съобщи Европейската комисия. Те ще бъдат публикувани утре в "Официален вестник" на ЕС, когато ще влязат в сила, каза говорителката Пиа Хансен.

"Роснефт", "Транснефт" и "Газпром нефт" са сред компаниите, на които ще бъде забранен доспъп до европейските пазари, както и възможността да взимат кредити от европейски банки, заяви високопоставен дипломат в Брюксел, цитиран от Ройтерс.

Ограничителните мерки ще са обратими в зависимост от напредъка към мирно решение в Украйна, посочи тя. Посланиците на държавите-членки в ЕС постигнаха съгласие по пакета в петък. Той засяга финансирането на руски банки на европейските пазари, секторите на отбранатата, стоките с двойна употреба и чувствителните технологии.

Очаква се санкциите да прибавят нова серия имена към черния списък с визови забрани и замразявания на активи.

Ключови думи

Коментари

Тия продължават да си играят на санкции...

нямада излязат утре, извадиха ги от официалния вестник в последния момент. :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.