Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кристалина Георгиева, която е номинирана за втори мандат като еврокомисар, ще получи ресор "Бюджет" в бъдещата Еврокомисия (ЕК). Най-вероятно ще й бъдат поверени и отговорности, свързани с човешките ресурси, а тя ще бъде и един от зам.-председателите на комисията, съобщи БНР.

Днес и утре предстоят последни уточнения по ресорите на еврокомисарите. Очаква се в сряда председателят на следващата ЕК Жан-Клод Юнкер да ги обяви официално.

През тази седмица списъкът ще бъде внесен в Европейския парламент и там ще бъде определен график за изслушванията пред комисиите, пряко свързани с бъдещата работа на всеки от кандидатите.

Ключови думи

Коментари

33

Правилно, Борисов. Не се жали в работата, но и си иска дължимото.

no future

Егати комисията, щом сталинкa и е зам. председател.

рени

Каква е тази "сталинка"бе,вие се самозабравяте да ругаете всичко добро и честно.Няма го "вашият човек".Младите са много компетентни и няма да гти заблудите.

Демек парите пак са в ръцете на комунистите.

рени

за какви комунисти бълнувате,от БКП-то ли,иска ви се,а можеше и от ДС,но в азиатскиа съюз.

Трол

Я колко тролчета има тук.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.