Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Трол, който е, меко казано обратното на умен, си отпечата инструкциите във форума на новинарския сайт Dnes.bg.

Става въпрос дори не за собствено съдържание на интернет сайта, а за преразказано интервю на посланичката на затъналата в криза Венецуела Ориета Капони пред тв "България он ер". Под нея се вихри здрава про- и анти- дискусия - типично по нашенски, която до днес вече наброява над 100 коментара.

Потребител, който се представя като "Православен славянин", обаче  има активна позиция... ясно e в полза на кого:

"И как САЩ ще успеят да влязат във Венецуела, когато Русия бди?
Със летящите си ковчези от които иска да се отърве и ни продават насила ли?
Руските изтребители ще ги избият като мухи."

Това явно е трябвало да напише... 

Под него обаче се чете в допълнение и следното:

Инструкции:

1. Да се коментира под международни новини и по възможност да се споменават в негативна светлина военните самолети на САЩ.
2. Да се ползва опера със включен VPN.
3. Да се пускат харесвания през прокси сървъри.
4. Плаща се за 50 рапортувани публикации за съответният ден.

Мнението на будния гражданин така и си стои безпроблемно в във форума на сайта вече едно денонощие. И едва ли се нуждае от коментар.

Ключови думи

Коментари

Ама ние си ги знаем комундерчетата (фашистчетата) русофили.

Те работят по партийни опорки още от първите демократични избори 1990 г. Само че бяха "аналогови" - на напечатано листче им беше написано как да плашат хората, за да не гласуват за "сините" и как да обясняват какво ще им се случи, ако последните вземат властта.

Путинки, Гусине :)

"Според сайта "Биволъ" ДСБ плащали на същата фирма, която използвали и от БСП - "Лийдуей Медия Солушънс". Скандалът се разрастна след като разследването осветли много сериозна и организирана структура за насаждане на обществено мнение." https://offnews.bg/politika/i-dsb-plashtali-na-trolove-za-onlajn-reputatcia-300515.html
 's picture

godo1952

Калин

Комунистическите, проруски тролове са ясни и лесно разпознаваеми. На тях може да се хваща само червения планктон по села и паланки. Онези необразовани люде, същите тези малоумници дето пеят партизански песнички на Бузлуджа, а децата им живеят и работят на Запад. Не изпращат децата си в Ростов на Дон, нито в Челябинск, а в САЩ или Лондон. На Нинова синът и живее и работи в САЩ. Социалистите-милионери лъжат наивниците за лява политика, а пращат децата си в САЩ.

Същите указавия

на ген. Решетников личат и в действия и изказвания на пРезидента.

Този

само не си е поместил тарифата за 50 публикации.

Случвало се е и на вашите.

Случвало се е и на вашите. Просто недоглеждате като пишете програмите..

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.