Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Втора авария спря парното и топлата вода на жителите на столичния център, става ясно от сайта на "Топлофикация София" ЕАД

"Спукали са се стари тръби. Повредата ще бъде отстранена утре", казаха пред Клуб Z от аварийната служба на дружеството.

Според информацията без топлоподаване са гражданите, които живеят в кв. "Подуяне" и в рамките на ул. “Лисец”  № 6-8, 7, 92 и ул. “Оборище” № 86, 88-90, 119. Парно и топла вода няма и в Целодневна детска градина 151.

Нова авария на "Топлофикация София" остави без парно и жителите на столичния център.

Заради друга авария от сутринта без топлоподаване са два от южните квартали на София - "Лозенец" и "Хладилника". Повредата остави без парно и топла вода Университетска болница "Лозенец", американското посолство и Факултета по информатика и математика на Софийския университет.

Тази авария е много по-голяма, планирано е да бъде отстранена чак след 48 часа, което означава най-рано във вторник сутринта, макар от "Топлофикация София" да твърдят, че ще опитат да се справят по-бързо.

Проблемът с липсата на парно и в трите столични квартала се засилва от факта, че през нощта се очаква застудяване, като в понеделник температурите ще са по-ниски от тези през уикенда, а в София ще паднат и под нулата. В нощта срещу вторник пък се очакват валежи от сняг.

Ключови думи

Коментари

Няма капитализъм в България

Още се живее в соцреализма в България. В неделя нищо не се поправя. Защо? През лятото ми се повреди климатика. Във Флорида това е проклятие заради тропическия климат. Беше неделя. Обадих се на компания, която работи 24 часа през виски дни на седмицата. В 21 часа техникът пристигна, работи около час и ми пусна климатика. Има ли нуцда от коментар?
i l's picture
i l
ivanll

...

Хладилникът .... остава на студено .... всичко е точно :D

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.