Нова телевизия съкруши конкуренцията в битката за сутрешния телевизионен рейтинг като извади нежен коз! Медията пусна първото ексклузивно телевизионно интервю на жената до Николай Бареков Мария Календерска.

Спътницата в живота на самообявилия се за "малкото кайманче в блатото на българската политика" бивш тв водещ разкри любопитни детайли от възгледите си за българските реалности и открехна вратата на личния им живот.

Календерска е на второ място в листата на България без цензура в Благоевград.

Ако политиците ни си бяха свършили работата, щях да си стоя в студиото и апаратната и да си върша работата, която обичам, каза младата дама.

Тя обясни на тв аудиторията, че всъщност е била журналистка в сутрешния блок на ТВ7 и че ставала всяка сутрин в 4,20 часа, за да отиде на работа.

По време на турнето на предаването "България без цензура" Календерска обаче разбрала, че телевизията не е истинския живот на хората и че средствата на журналистиката не са достатъчни за промяна. 

България се нуждае от нова кръв. И ние сме тази нова кръв, каза бившата служителка на Бареков.

Оказа се, че тя и Николай Бареков живеят заедно от почти две години и че освен работата ги свързвала силна любов. Календерска била благодарна на Николай Бареков, че досега не я е афиширал публично, тъй като "й било удобно да работи в сянка."

За еволюцията в отношението на новия политик към лидера на ГЕРБ красавицата обясни, че много хора са се разочаровали от Бойко Борисов и са преминали през "подобна метаморфоза" през последните години.

Тв аудиторията научи още, че Календерска иска да има не едно, не две, а цели три деца. Първото й детенце от Бареков е само на два месеца и в момента за бебето се грижела майка й.

Преди да се мултиплицират наследниците на фамилията обаче бившата телевизионерка щяла да се насочи към прилагането на практика на политиките на ББЦ, защото "не можело учителките да получават толкова пари, колкото и касиерките в "Била".

Календерска разкри и детайл от семейните финанси. Оказа се, че личните й спестявания са блокирани в затворената КТБ и че сега младата майка не може да разчита на спестените средства в този толкова важен момент от живота си. Спътницата в живота на Бареков уточни, че не става дума за кой знае каква сума, а за средства, които попадат в гарантирания от държавата размер от 200 000 лева.

Освен любопитни факти за личния си живот с новия политик Календерска не пропусна шанса да направи и хаплива политическа атака срещу ВМРО. Воеводите на Красимир Каракачанов бяха коалиционен партньор на Бареков за евровота, но после се отказаха от формацията и се включиха в Патриотичния фронт с НФСБ на Валери Симеонов.

ВМРО имат вроден талант, но точно когато имаха шанс да направят големия си мач го пропуснаха. Точно както стана с Валери Божинов, чиято кариера тръгна надолу след като се хвана с Николета Лозанова, показа завидни познания за светския живот, футбола и политиката Календерска.