Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Твърдението "По-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма" не е официална позиция на руското посолство в София.

Това става ясно от отговора на дипломатическата мисия на писмено запитване на телевизия "България он ер".

Той е изпратен вчера. Днес същият отговор бе предоставен от посолството и на Клуб Z, който също отправи запитване. Ние се обърнахме първо към руското външно министерство, но днес получихме отговор да отнесем въпроса си към посолството в София. Така и направихме.

Ето и цялата кореспонденция между дипломатическата мисия и "България он ер":

- Публикуваният коментар от classa.bg, озаглавен "По-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма", изразява ли официалната позиция на Посолството на Руската Федерация в България?

- Не, това не е официалната позиция на Посолството.

- Съгласна ли е дипломатическата мисия на Руската Федерация у нас със следните констатации в коментара: "Почти никой в България нямаше да разбере за това заради бруталната американска цензура по уж “българските” медии, които позволяват за Русия да се говори само лошо и нищо друго освен лошо" и още: " По-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма"?

- Смятаме, че авторът има право да изразява своето мнение, без да бъдем напълно съгласни с него.

Клуб Z помоли посолството за коментар на самия факт на публикуването на връзката към статията в неговия фейсбук профил. Оттам отговориха, че са се съвещавали и че са решили да не казват нищо повече по въпроса.

Линкът към коментара с обидни квалификации бе публикуван на 26 декември. Това предизвика истинска буря от коментари. Мнозина заподозряха мисията във вземане на страна.

Коментари

Е! Затова пък аз...

...неофициално ще им тегля една п...а майна на тъпите руснаци?
 's picture

smarf

Какво очаквате от посолството

Какво очаквате от посолството на пияндурниците? Гюбрета, които стават само за интриги, конспирации и лъжи. Кочина, управлявана от надут със силикон гном.
 's picture

godo1952

Петър

Народът се събужда от путинската идеологическа наркоза, твърди известният руски журналист Александър Невзоров. В последното си видео и пред радио "Ехото на Москва" той обръща специално внимание на годишната пресконференция на президента на РФ Владимир Путин, издържана "в най-добрите традиции на фараоните", на която 99 въпроса се свеждат до един... "Владетелят" укрепил вярата, че "нашите пирамиди са най-високи в света". Само един украинец се усъмнил в това, но иначе всичко било режисирано прекрасно. Народът се събужда дори от наркозата "Кримнаш" и тя вече не работи, обяснява подробно Невзоров. Ала през 2019 г. Русия ще остане съвсем без наркоза...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.