Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Издателска група „Просвета“ внесе в МОН за одобрение своите проекти на печатни и електронни познавателни книжки за първа (3 – 4 г.) и втора (4 – 5 г.) възрастова група в детската градина.

„Просвета“ представи три различни поредици: изцяло обновените „Ръка за ръка“ и „АБВ игри“ и, разбира се, най-новата и най-харесвана поредица „Чуден свят“.

Трите комплекта покриват всички образователни направления: български език и литература, математика, околен свят, изобразително изкуство, музика, конструиране и технологии. И нещо много важно – към всеки от тях има специално създадени електронни варианти, които ще се дават на всеки учител, избрал да работи с „Просвета“. Дигиталните образователни книжки са безценен помощник на учителя – те приковават вниманието на децата, защото говорят, работят, играят, пеят и танцуват. Е-вариантите съдържат:

аудиозаписи на любими детски приказки и стихотворения;

забавни образователни интерактивни игри по околен свят или математика;

видеофилми по конструиране и технологии, с които е показан най-лесният начин за създаване на изделията;

галерии от илюстрации с постигната интегративност по всички направления;

аудиозаписи на всички песни и музикални пиеси в електронната ни книжка по музика.

С новите познавателни книжки на „Просвета“ детето от своя чуден свят забавно и интересно се пренася в света на знанието. 

Разгледайте ТУК!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.