Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

По петима състезатели и функционери от националния отбор на Русия по биатлон са разследвани за допинг от австрийските власти, информира Би Би Си.

Подозира се, че спортистите са приели забранен препарат по време на Световното първенство през 2017 г. Тимът на Сборная сега е на същото място, където през миналата година е протекъл шампионатът - в зимния курорт Хохфилзен, край Кицбюел. Там им предстои старт от Световната купа.

Руският съюз по биатлон съобщава, че състезатели и официални лица са били разпитвани от местната полиция. Според централата отборът ще продължи участието си в надпреварите до края на сезона, засега нямало нищо притеснително.

Наскоро Международната федерация по биатлон обяви, че четирима руснаци са нарушили антидопинговите правила. Те очакват наказанията си.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.