Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новите ограничители по столичната улица "Граф Игнатиев", същата заради която един заместник-кмет подаде оставка и му бе повдигнато обвинение, не оставиха равнодушни софиянци и този път. След десетките весели колажи за настилката пред храм "Св. Седмочисленици", сега социалните мрежи изобилстват от изображения от зевзешки характер и по адрес на странните кубчета и триъгълници, които от скоро разделят трамвайното трасе по "Графа" от тротоара. Новите ограничители са сравнявани с барикади ала "На всеки километър", с перки на акули - ала "Челюсти", с мемориални плочи.

Ето какво роди народното творчество този път:

Етюд в морско синьо:

Гробищна тематика:

#HUBAVOE, но да не забравяме - не е готово.

Малко и по темата с чистия въздух. Или както каза проектантът на ограничителите - човек може да се спъне във всяко нещо:

А може би столичани са под на мноооого древна цивилизация:

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.