Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Демонстрация на обединеност направиха днес от малката управляваща коалиция на НСФБ, "Атака" и ВМРО. Вместо в парламента парламентарната група на "Обединени патриоти" изненадващо реши да се събере в сградата на Министерския съвет. Бе обявено, че изявления за медиите няма да се правят, което, разбира се, предизвика интереса на същите предвид факта, че коалиционните съвети и съвещанията на ПГ на "патриотите" обикновено са съпътствани с взаимни нападки и искания за оставки, а случвало се е - и с леки физически сблъсъци.

В навечерието на приемането на държавния бюджет за 2019 година, както и на фона на арестите в Държавната агенция за българите в чужбина (ДАБЧ) - в която кадрува вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и е в ресора на другия вицепремиер "патриот" - Валери Симеонов, ОП демонстрира не само сплотеност, но и култура и усет за естетиката. Или поне така се разбра от председателя на парламентарната й група Волен Сидеров, който не се сдържа да коментира къде искрено, къде с ирония тайната среща.

"Просто имахме заседание на "Обединени патриоти". Решихме да е в Министерския съвет, защото обстановката е по-тържествена", започна Сидеров.

И изброи в какво се състои тържествеността в обстановката на "Дондуков" 1:

"Доведох колегите тук, защото има много интересни творби на Димитър Годжанов и на Никола Танев. Да видят, че в тази сграда има много добри картини, да видят малко изкуство."

Иначе диалогът в коалицията вървял. 

"Всичко е наред, няма предпоставки за напрежение засега", даде заявка лидерът на "Атака".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.