Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Двама обирджии бяха заловени, благодарение на камера, инсталирана в дома на потърпевшите. Историята на Петър Демиров и семейството му доби популярност във фейсбук, след като той публикува кадрите от "тараша" на жилището си, а малко по-късно, благодарение на разпознаването на двете лица Демиров оповести, че те са хванати от полицията. 

"Приятелчета, вчера в 15 часа следобед, докато сме били извън жилището със семейството ми, двама тарикати са влезли и са преровили всичко да търсят ценности и пари. За щастие нищо не липсва, но фактът, че са отключили секретна брава без проблем, ме навежда на мисълта, че са професионалисти.

Камерата, която съм инсталирал, ги е заснела и лицата им са лесно разпознаваеми. Ще съм благодарен, ако някой ги разпознае и си получат заслуженото.  Ако някой има информация за тези двамата, моля да се свърже с мен или 2-ро РПУ, гр. София", написа Демиров в събота.

А малко по-късно допълни поста си с благодарност към всички, включили се в издирването на обирджиите, защото двамата са били заловени и оказва се - стари познайници на полицията.

"Благодаря за помощта на всички споделили! Намерихме ги! Добре познати са на 9-о РПУ! Следва обичайната процедура", написа Демиров.

Вижте видеото от наглата следобедна кражба:

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.