Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Престрелката между футболните босове на най-големите ни клубове продължава.

Благодетелят на ЦСКА-София Гриша Ганчев излезе с позиция, адресирана най-вероятно до боса на "Лудогорец" Кирил Домусчиев, публикувана на официалния сайт на "червените" и озаглавена Alea iacta est! ("Жребият е хвърлен").

Вижте обръщението на Ганчев, без съкращения и без редакторска намеса, само с някои пояснения:

"С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди (по всичко изглежда, че визира изпълнителния директор на "Лудогорец" Ангел Петричев, който тази сутрин заподозря "коалиция" между Ганчев и Спас Русев, бел. ред.). И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване (Ганчев е обект на текущо все още дело, известно като "Захар", в Специализирания съд, бел. ред.). Дано никога каптагона и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! (за вечен помен, бел. ред.) Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!

Гриша Ганчев"

Всичко започна в края на миналата седмица. Гриша Ганчев даде интервю за предаването "Код спорт" по "ТВ плюс", в което, отново без да споменава името на Кирил Домусчиев, го атакува словесно за корупционни практики и заяви, че "Лудогорец" започва първенството с 30 точки аванс.

Спас Русев пък изрази недоволство от съдийството на Георги Кабаков в срещата "Лудогорец" - "Левски" (2:1) в Разград. 

В понеделник Кирил Домусчиев отговори и на двамата във фейсбук, но и той не се обърна към Ганчев по име, а го нарече "другия". Последва декларация на Спас Русев срещу Домусчиев. И "коалиционното" подозрение на Петричев от днес.

Любопитно е, че на 8 април 2015 г. управителният съвет на "Литекс" публикува на официалния си сайт още по-остър текст, отново най-вероятно насочен към Кирил Домусчиев.

Коментари

...

Не се вълнувам особено от родния футбол. И ми се струва, че това важи за болшинството ми сънародници.
 's picture

Kovatz

Ха хааа

Празни мисли на един празен човек!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.