Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Предаването "Господари на ефира" разпространи едно меко казано нелепо изказване на вицепремиера Валери Симеонов по повод протестите на майките на деца с увреждания. В изказването си, направетно пред партийната телевизия на НФСБ СКАТ Симеонов нарича майките "кресливи жени" с "уж болни деца". Това се случва на фона на възобновения диалог между майките и останалите организации на хора с увреждания с правителството за специален закон.

"Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тея уж болни деца без грам майчинско чувство, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестен начин като инструмент за постигане на техните чисто материални цели."

Това буквално каза Симеонов.

Запис от изказването му можете да видите тук.

Коментари

...

Системата ни убива, буквално, и Симеонов е пряко олицетворение на нея. Това е. После пак гласувайте за същите с надежда за промяна.
10 стинки's picture
10 стинки
10 стинки

Болни са ти бръмбърите в главата

Не болни, а здрави но в някаква степен инвалиди. Не само деца, а човеци, българи...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.