Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Собственикът на втородивизионния "Царско село" Стойне Манолов е глобен с 1250 лева от дисциплинарната комисия на БФС заради инцидента на мача с ЦСКА 1948 (1:1) късно снощи на националния стадион.

След срещата спортният директор на "червените" Кирил Котев се оплака пред Sportal.bg, че е издран по врата от Манолов и показа раните си. Котев не е подавал жалба за инцидента, но комисията по етика и феърплей се е самосезирала и е препоръчала на дисциплинарната да санкционира боса.

Стойне Манолов иронизира днес, че Котев бил издран от съпругата си. ЦСКА 1948 пък излезе със забрана бизнесменът да посещава домакински мачове на тима.

Съобщението на БФС гласи дословно следното:

"На днешното си заседание Комисията по етика и феърплей към Българския футболен съюз разгледа инцидента между члена на УС на Сдружение "Футболен клуб Царско село 2015" Стойне Манолов и спортно-техническия директор на ФК ЦСКА 1948 Кирил Котев. След проведени разговори с Котев и с началника на направление на охранителна полиция СДВР-МВР Борислав Мойров комисията отчете, че действията на Стойне Манолов са в разрез с етичните норми на поведение и предложи на Дисциплинарната комисия към БФС да вземе отношение по казуса.

ДК на свой ред наказа ФК Царско село с имуществена санкция в размер на 1250 лв. за саморазправа със служебни лица от отбора-домакин, на основание чл. 36, ал. 1, т. 5, б. А от ДП 2018/2019.

Независимо от решението на Кирил Котев да не подава жалба пред органите на реда, Българският футболен съюз категорично изразява възмущението и несъгласието си с подобни прояви и още веднъж подчертава, че евентуални бъдещи такива ще бъдат санкционирани съобразно дисциплинарния правилник на централата."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.