Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ден, след като социалните мрежи бяха залети от възмущение и подигравки заради ремонта в центъра на София, като на прицел попаднаха плочките, с които е покрито пространството пред църквата "Св. Седмочисленици", от ИКЕА демострираха перфектни реакции и усет за момента.

На фейсбук страницата за България на шведската компания се появи следното стилно предложение - килим в черно-бели мотиви, с внушението за изчистени плочки. Надписът, вграден в снимката, която рекламира продукта, обаче беше повече от красноречив:

"Симетрия, достойна за Граф" - Граф, разбира се, с главна буква, за да няма съмнения към какво е отпратката.

И текстът към публикуцията във фейсбук: "Не е толкова трудно да намериш симетрично решение на достъпна цена с..."

 

 

Както се казва напоследък - HUBAVOE.

Някои от реакциите под публикацията:

- Закрихте общината с тоя пост

- Спечелихте интернета днес

- Дайте ноу-хау на Крусев и кметицата

Ключови думи

Коментари

...

:-)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.