Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтеберг приветства резултатите от референдума в Македония.

„Приветствам гласуването с „да“. Призовавам всички политически лидери и партии да се ангажират конструктивно и отговорно в използването на тази историческа възможност. Вратите на НАТО са отворени, но всички национални процедури трябва да бъдат завършени“, написа той в туитър.

Въпреки че над 90 на сто от гласувалите вчера на референдума в Македония бяха за промяната на името, активността е едва 34 на сто, което прави допитването невалидно.

Преименуването на бившата югославска република трябваше да разчисти последните пречки пред започванет напреговори за членство в НАТО и ЕС.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.