Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

По никакъв начин не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, макар че всички говорят за мир и разбирателство. И от изказванията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за ненамеса във вътрешните работи, за толерантност, но ако може другите да ги спазват. Това каза пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов, който участва в 73-тата сесия на ООН в САЩ, предаде „Фокус“.

Твърде съм малък да коментирам изявленията на президента на САЩ".

Премиерът коментира и "истерията" около снимката как се ръкува с президента на САЩ Доналд Тръмп. Някои медии дни наред твърдяха, че предстои среща на Борисов и Тръмп, а в понеделник директорката на правителствената пресслужба разпространи на фейсбук страницата си снимка - президентът на САЩ седи на председателското място до генералния секретар на ООН Антонио Гутериш, Борисов приближава и подава ръка само на Тръмп.

На видео се вижда как след това премиерът поглежда екрана на телефона на своя сътрудничка, която е направила снимката.

"Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре“, заяви Борисов.

По думите му в речта на американския президент прозират няколко неща, които обясняват защо той е толкова популярен сред голяма част от американците.

На първо място е интересът на САЩ - няма да даваме повече пари за тези, които не ни уважават, няма да участване там, където не ни уважават, не допускаме да ни се месят във вътрешните работи“, коментира българският премиер.

„Това, което виждам и чета между редовете – тези, които ще купуват руски газ в Европа, ще имат проблем. Тук идва най-важният въпрос за цената – кой ще бъде по-евтиният, след като бъде доставен. Може да ни спаси само европейският газов хъб, чрез който конкуренцията да определя цената и българската икономика и потребители да имат възможност да купуват на най-ниската цена“, допълни още той.

Ключови думи

Коментари

Вярваме ти ББойко,

но повече вярваме на очите си!
 's picture

Бобо

Банкянския

Мамин сладък толуп , а как бързаше да види как е излезнал на фотото , жалка , комплексирана , провинциална и безпросветна тиква си Боко , ще мине време и ще пишат за най големия тъпанар управлявал България …..
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

каква обида

да ме взима за платен трол на БСП. Но ако трябва да обясня присмеха ми към цялото му инфантилно поведение и семпъл изказ, добре, ще се съглася, че съм хейтър.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

Хейтъри и платени тролове на БСП

ли ти постнаха поредната глупост за евреите на стената ти във Фейсбук, бе Баце? Последната ти хвалба за "успехи", дет си пожънал в ООН-то.. Или ТИ САМ и/или малоумните ти пиари.. Думите са опасно нещо, Баце.. Особено като мислиш, че са ти приятели... В същност - НАЙ-ВЕЧЕ ТОГАВА...
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

" За 2,7 секунди – 15 минути коментар.

Борисов: „С американския президент Доналд Тръмп си казахме, че има какво да направим и в следващите два месеца ни чака много работа. Трябва да преодолеем опасностите във военната сфера“… КОГА успяха да си го кажат? И на КАКЪВ език? Прословутата агенция Плиц писа: „Човек на БЛИЦ запечата страхотен кадър между президента на САЩ Доналд Тръмп и българския премиер Бойко Борисов по време на срещата на върха на ООН в Ню Йорк. Най-влиятелният човек в света демонстрира огромно уважение към нашия министър-председател и поговори с него на четири очи.“ На тоя ли да вярваме или на очите и секундомера???? Дааа… Но има още дни в Ню Йорк. Може да му провърви. Ще си направи снимка със Статуята на свободата. Тя е по-ларж и няма да се дърпа…"

Тия пиарки освен за .... за

Тия пиарки освен за .... за една снимка не стават бе!

Т.е. глей как са го снимали

Т.е. глей как са го снимали откъм вратните му пържоли и делтовидните мишци. Които може и да впечатляват някого, но надали Тръмп

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.