Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски е получил удостоверение от БНБ, че няма кредити, става ясно от уточнение, публикувано на сайта на в. "Файненшъл таймс" на 18 август.

Ето и текстът му:

В публикация за българската Корпоративна търговска банка описахме г-н Делян Пеевски като един от най-големите ѝ кредитополучатели. Г-н Пеевски ни предостави документация от централната банка на страната, в която пише, че в момента на неговото име няма никакви записи за текущи кредити. Радваме се да изясним позицията.

Публикацията е от 22 юни и е озаглавена "България бърза да нацонализира свързана с политици банка", в която пише, че БНБ е затворила КТБ и дъщерната ѝ банка Креди Агрикол България, заради опасения, че спор между нейния основен акционер и нейния най-голям единичен кредитололучател може да стане причина за колапса на групата. По-надолу в текста става ясвно, че като кредитополучател е визиран Делян Пеевски. В публикация от 27 юни, озаглавена "Втора българска банка под заплаха", Пеевски отново е споменат като "най-големия кредитополучател".

Ключови думи

Коментари

лили

Бушоните му имат кредити!

асен

пеевски ще върне на Искров-депутатска карта...

Ангел

Че за какво са му кредити на Пеевски? Цяла България се грижи за неговото финансово благополучие. А "Файненшъл таймс" прави ли разлика от "няма кредити на негово име" от има кредити на всичките му фирми?

мим

Ето кои са изнесените и унищожени досиета. Всъщност,БНБ може да издаде всякакви документи, но истината се знае само от собственика на банката, кредитополучателя,счетоводителя на банката и кредитния инспектор. Да предположим, че там във Виена, в горното джобче на костюма на Цветан Василев има някоя забравена "квитанцийка"? ( Такава със сигурност има, защото за какво иначе полиция, прокуратура, МВР, ДАНС и не само, ще са впрегнати да намерят и убият въпросния собственик на КТБ.) Тогава какво правим?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.