Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всички се информираме от Търговския регистър, той е публичен и напоследък работи. Така се опита да се пошегува лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, запитан днес за покупката на почетния лидер на Движението Ахмед Доган, който вече е мажоритарен собственик на ТЕЦ "Варна".

"За г-н Догат мога да кажа, че вече почти шест години... пет години и осем-девет месеца, г-н Доган не се занимава с актуалната политика. От друга страна, всеки български гражданин е свободен да се занимава с икономическа и търговска дейност", заяви Карадайъ по същество.

Това не е нищо ново, "един нормален процес", отбеляза лидерът на ДПС.

"Други дейности и бизнеси... по-скоро не бих могъл да коментирам", каза още той.

Карадайъ засегна и отлагането на гласуването на оставките на тримата министри, което трябваше да е днес, като отбеляза, че според него така или иначе отношенията между институциите не са на нужното ниво, и те вместо да се координират, работят една срещу друга. И отбеляза за пореден път, че коалицията между ГЕРБ и ОП е "грешна" по формула и то "нищо хубаво не може да направи".

Гласуването беше отложено, защото президентът Румен Радев не беше подписал указа за освобождаването на главния секретар на МВР Младен Маринов, който е предложен за министър на вътрешните работи на мястото на Валентин Радев.

Коментари

Калин

След като Доган официално е купил ТЕЦ Варна, вече може да се досетите кога БСП и ДПС ще управляват. Ще управляват, ама друг път...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.