Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейската комисия ще предостави 125 млн. евро помощ на производителите на бързо развалящи се плодове и зеленчуци, които са засегнати от ембаргото на Русия, събщи пресцентърът ѝ.

Компенсации ще получат производителите на домати, моркови, бяло зеле, пипер, цветно зеле, краставици и корнишони, ябълки, круши, гъби, ягодови плодове, десертно грозде и киви.

Мярката влиза в сила от 18 август, като ще е свързана с изплащане на обезщетения за изтеглените от пазара непродадени количества плодове. Тя ще продължи до края на ноември.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.