Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След "алтернативните факти" сега се оказва, че "истината не е истина", поне според личния адвокат на президента Тръмп Руди Джулиани, предаде Асошиейтед прес.

В интервю за Ен Би Си Джулиани се опита да аргументира, че няма особен смисъл Тръмп да бъде разпитан от екипа на специалния прокурор Робърт Мълър заради спомените на свидетелите, които са на принципа "моята дума срещу твоята".

Според Джулиани е глупаво да се казва, че Тръмп трябва да даде показания, "защото ще каже истината и не бива да се притеснява", понеже, по думите му, "това е нечия версия на истината, а не самата истина".

На забележката на интервюиращия го Чък Тод, че "истината си е истина", Джулиани отвърна: "Истината не е истина", което обърка Тод.

Тръмп и негови сътрудници са критикувани за разпространяване на лъжи и дезинформация. Съветничката в Белия дом Келиан Конуей стана известна с крилатата фраза "алтернативни факти", отбелязва АП.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.