Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с нова оферта днес. Този път към българските мюсюлмани.

"В следващото правителство трябва да има поне 10 заместник-министри мюсюлмани и ако ГЕРБ спечели 121 депутати това ще бъде факт", обеща Борисов на жителите на джебелското село Припек, предаде БГНЕС.

В Припек Борисов беше за да открие  спортна площадка, построена с пари от партийната субсидия – 45 000 лева. Добрините на партийния лидер на спряха дотук. В програмата влизаше и село Горно Кирково, където с пари на ГЕРБ е ремонтиран със средства местният водоем - 25 000 лева, както и село Велишане, където партията осигурила 25 000 лева за изграждането на водопровод и ремонт на джамията.

Според Борисов българските мюсюлмани трябвало да бъдат мост между партиите, а не разделителна линия.

"Ако ГЕРБ спечели мнозинството в следващия парламент ще разчита на сътрудничеството с всички партии, особено през първите две години, тъй като страната се нуждае от стабилност. Не говоря за коалиции, изборите ще покажат как да действаме. Мюсюлманите трябва да участват в управлението и ние сега издирваме високо образовани мюсюлмани, ДПС ни превъзхожда в това отношение, те имат хора навсякъде", каза той.

Лидерът на ГЕРБ обаче пропуснал въпроса ще има ли партията му общи действия с ДПС след изборите. Вместо това пожелал: "Реформаторите да станат първа политическа сила и Радан да стане премиер".

 

Ключови думи

Коментари

Алекс

Бойко публично се надупва пред ДПС да го поеме целия!

Алек

Боки пое рязания.

лили

Разбрал се е с Ердоган да предостави на турски фирми 10% от икономиката на България! Оlmalıymışım-пожарникар...

Алекс

ГЕРБ = ДПС - Не Благодаря!

Току-що затвърдиха съвсем категорично позицията Бойко+Местан.

Не всички мюсюлмани са от ДПС!

Ковац

Целиваха ли се?

Стефан

Тоя що направо не покани ИДИЛ?

Луд гидия

Тоя пак се хвана за .... ножицата.

Gogol

Може Борисов да не е изискан, но пък е откровен и трудно може да му се възрази аргументирано. А освен това и турци,и роми трябва да има в ръководството на държавата, това не е срамно. Само да са добре образовани и почтени. То не е казано, че единствено от Протестна мрежа трябва да са във властта. То това последното е грозен римейк на 90-те и новите "активни борци". Не е редно така "да се възнаграждава" проявата на гражданска позиция. За влизане във властта трябва да се явиш на избори, не само да си носил плакат и свирка.

Гоголчо

Е, нищо че "откровения и аргументиран" Бойко си сменя мнението през ден и като каже днес едно, със сигурност откровено и аргументирано го сменя след ден или два.

Тодоров

Абе вие за един Пеевски мобилизрахте де що има статисти за протести защото видиш ли бил от ДПС а когато лидера ви ще назначи мюсюлмани му е простено.Откровенно сте лумпени и идиоти дето гласувате за ГЕРБ,но нищо то вашата партия ще ви забие още веднъж ножа в гърба а вие сте глупаци и слепци няма да го забележите ,но ще го усетите чак до петите.

Преслав

Ако някой си мислеше, че по-лошо не може да стане, да си помисли пак...

Коментатор

Предател български!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

лили

простак!

kurt

След кафето я подкараха директно на блага ракия

Тома

Бойко много голямо шкембе е направил, нищо че играе "мачлета".

istinski

POLITICHESKA DUPEDAVSTINA SI PRODALJAVA ,BOIKO MOIKO ILI DRUG POLITICHESKI SINDROM NQMAT GOLQMA RAZLIKA OT PREDHODNITE .

Интересно, дали са се целивали?

Вихър

Бойко окъде знае колко е "лощо" да лижеш, там дето си плюл? Сигурно сам го е правил, та затова.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.