Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В Италия беше регистрирана една от най-необичайните кражби на този свят - мравка се опита да задигне малък диамант от бижутер, пише в. "Дейли мейл".

Насекомото се промъкнало в италиански бижутериен магазин и изпод носа на продавача започнал да търкаля диаманта. Кражбата била открита, когато малкият крадец почти се бил скрил. За да бъде изобличен, пакостникът бил заснет на видео, което да послужи за доказателство.

На насекомото му останали само няколко метра, за да се скрие с трофейната плячка. Не е известно какво точно е привлякло мравката към скъпоценния камък. Управата на магазина била принудена да направи пълна ревизия и инвентаризация след инцидента. 

 

БТА

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.