Както и по време на световното в Бразилия, днешният фалстарт на "Манчестър Юнайтед" още в първия кръг на Висшата лига - 1:2 срещу "Суонси" у дома, отприщи шеги от цял свят под формата на колажи.

Самолет с такъв надпис прелетя над "Олд Трафорд" миналия сезон. Само че, сега на фотошоп
out е заменено с in. Надолу изгоненият с облекчение Мойс отново е главно действащо лице.
 

Повечето "творци" се занимават с Луис ван Гаал, който дебютира с поражение начело на "червените дяволи". Както и с неговия предшественик Дейвид Мойс, който присъства като злорадстващ герой в колажите.

"Манчестър Юнайтед" откри сезона на "Олд Трафорд" с много надежди за загърбване на кошмарите от миналия сезон, но трябваше да преглътне горчив хап. Това е първа домакинска загуба на "Юнайтед" в първия кръг за първи път от 1972 г.

Корейският национал Ки Сун-юен откри за "лебедите", което бе и първият гол в Премиършип за шампионат 2014-2015. В първите минути на втората част новият капитан на "червените дяволи" Уейн Руни изравни. Вместо до обрат обаче се стигна до нов гол за "Суонси", оказал се и победен. Заби го Гилфи Сигурдсон в 73-тата, като наказа груба грешка в отбраната на гранда.

"Нямам идея какво правя". Тепърва ще разберем дали наистина е така.

Другите резултати от първия кръг: "Арсенал" - "Кристъл Палас" 2:1 (победен гол на Аарън Рамзи в 90-ата минута) "Уест Хем" - "Тотнъм" 0:1, "Уест Бромич" - "Съндърланд" 2:2, "Стоук Сити" - "Астън Вила" 0:1, "Куинс Парк Рейнджърс" - "Хъл Сити" 0:1, "Лестър" - "Евертън" 2:2. 

В неделя се играят мачовете "Ливърпул" - "Саутхемптън" и "Нюкасъл" - "Манчестър Сити", а в понеделник кръга ще затворят "Бърнли" и "Челси".