Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вътрешният министър Валентин Радев заяви, че няма теч на информация от МВР, който да е довел до това Димитър Желязков - Митьо Очите да напусне страната, точно преди в Бургас да бъде задържана цялата престъпна група около него.

"Ако беше изтекла информация, щеше ли той да отиде в Гърция, в Турция и да го хванем там", попита реторично Радев в Елин Пелин, където е на среща с местното ръководство на МВР и кметовете от региона.

Министърът стана поредният, който благодари на турските си колеги за добрата работа по залавянето на Митьо Очите в Истанбул преди дни заедно с още 7 души, които вече са върнати у нас.

Клуб Z припомня, че някои - като общинския съветник Бенчо Бенчев и ексдепутата от ДПС Несрин Узун дори отдавна са пуснати поради липса на повдигнато обвинение.

Главният секретар на МВР Младен Маринов обясни, че Митьо Очите е задържан за 30 дни в турския арест, като в този период трябва да мине процедура пред турски съд за неговото екстрадиране у нас.

Пред бТВ той допълни, че продължава да тече активна работа на територията на главната дирекция в Бургас по случая с групата около Желязков.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.