Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Телата на трима убити в Централноафриканската република руски журналисти пристигнаха в Москва с полет на Ер Франс, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Руският следствен комитет ще има нужда от най-малко два дни за експертиза на телата, преди да разреши погребение, съобщи по-рано Максим Шевченко, приятел на загиналия Орхан Джемал. Погребението на Джемал е планирано за 8 август.

Кирил Радченко, Александър Расторгуев и Орхан Джемал бяха убити на 30 юли, според предварителна информация - при опит за грабеж. Те отишли в ЦАР с цел да заснемат документален филм, припомня ТАСС

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.