Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Луис Суарес загуби обжалването на 4-месечното си наказание вън от футбола и на последна инстанция - Арбитражният спортен съд в Лозана. Уругвайският национал понесе тежката санкция заради ухапването на Джорджо Киелини в мача на световното срещу Италия.

Сега вече е напълно ясно и окончателно, че нападателят не може да играе за новия си клуб "Барселона" до 25 октомври. Любопитно е, че наследващия ден - неделя 26-и, "каталунците" гостуват на "Реал" (Мадрид). За този сблъсък треньорът Луис Енрике ще може да използва Канибала.

Все пак Суарес получи добра новина - разрешено му е да тренира с Барса и да посещава стадиони. Досега той имаше и такива забрани.  В щаба на звездата се надяваха наказанието да бъде намалено наполовина след изслушването през миналата седмица.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.