Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

СИМОНА РУСЕВА

Суперзвездата Селин Дион (46 г.)  отказва всичките си запланувани концерти в Лас Вегас и турнето си в Азия през есента. Тя предпочита да е неотлъчно до любимия си съпруг Рене (72 г.), както и да се посвети на семейството си в един труден момент.

Дион съобщи новината на уебстраницата си – CelineDion.com

Известният музикант и доскорошен мениджър на невероятната певица е с рецидив на рак на хранопровода. За пръв път коварната болест го сполетя през 1999 г. И тогава Дион отказа турне в Европа. Тогава Рене се оказа по-силен от рака. За жалост той го повали за втори път през есента на миналата година. След операция, извършена в през декември в Париж и последвала химиотерапия състоянието му беше стабилизирано. Въпреки това през юни т. г. той обяви, че вече няма да е мениджър на Селин. Сега става ясно, че 8 месеца след успешната хирургическа интервенция страданието се е завърнало.

Въреки разликата във възрастта от 26 години Дион винаги е твърдяла, че Рене е голямата й любов и за него би направила всичко. Огромната тревога около болестта на съпруга й се отрази и на нея. През юли я сполетя възпаление на гласните струни, концертите й в Лас Вегас бяха отменени.

Сватбената снимка от 1994 г. в Монреал.

Дион и Рене се срещат през 1981 г. Тя е едва на 13 години, но сцената я влече. Опитният музикант я окуражава. Селин е последното 14-о дете в семейството, наследила е певческата дарба от майка си. Той става неин мениджър и така й отваря пътя към голямата сцена. Финансира и първия й албум. Сигурен е, че един ден светът ще се прекланя пред таланта на Селин.
Успехите на Дион се множат. Канадката е едва 15-годишна, когато през 1983 г. вече има златна плоча във Франция.

За невероятното й изпълнение на “My Heart Will Go On” във филма “Титаник” през 1998 г. тя грабва “Оскар”.

Дион и Рене минават под венчило през 1994 г. На бляскавата им сватба в Монреал са поканени 500 гости. От брака се раждат три деца. Първородният им син Рене Шарл вече е на 13 години. Преди три години на бял свят се появиха  още две момченца близнаци.

Сега Селин Дион се моли Бог да даде още щастливи дни на любимия й съпруг Рене. Тя самата е решена да отдаде цялата си енергия в името на неговото оздравяване. Певицата написа в уебстраницата си: “За мен е важно да посветя времето си на него и децата.”

Дион поднася и извиненията си на почитателите й за отказаните концерти. Тя благодари на феновете си за любовта и подкрепата.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.