СИМОНА РУСЕВА

Суперзвездата Селин Дион (46 г.)  отказва всичките си запланувани концерти в Лас Вегас и турнето си в Азия през есента. Тя предпочита да е неотлъчно до любимия си съпруг Рене (72 г.), както и да се посвети на семейството си в един труден момент.

Дион съобщи новината на уебстраницата си – CelineDion.com

Известният музикант и доскорошен мениджър на невероятната певица е с рецидив на рак на хранопровода. За пръв път коварната болест го сполетя през 1999 г. И тогава Дион отказа турне в Европа. Тогава Рене се оказа по-силен от рака. За жалост той го повали за втори път през есента на миналата година. След операция, извършена в през декември в Париж и последвала химиотерапия състоянието му беше стабилизирано. Въпреки това през юни т. г. той обяви, че вече няма да е мениджър на Селин. Сега става ясно, че 8 месеца след успешната хирургическа интервенция страданието се е завърнало.

Въреки разликата във възрастта от 26 години Дион винаги е твърдяла, че Рене е голямата й любов и за него би направила всичко. Огромната тревога около болестта на съпруга й се отрази и на нея. През юли я сполетя възпаление на гласните струни, концертите й в Лас Вегас бяха отменени.

Сватбената снимка от 1994 г. в Монреал.

Дион и Рене се срещат през 1981 г. Тя е едва на 13 години, но сцената я влече. Опитният музикант я окуражава. Селин е последното 14-о дете в семейството, наследила е певческата дарба от майка си. Той става неин мениджър и така й отваря пътя към голямата сцена. Финансира и първия й албум. Сигурен е, че един ден светът ще се прекланя пред таланта на Селин.
Успехите на Дион се множат. Канадката е едва 15-годишна, когато през 1983 г. вече има златна плоча във Франция.

За невероятното й изпълнение на “My Heart Will Go On” във филма “Титаник” през 1998 г. тя грабва “Оскар”.

Дион и Рене минават под венчило през 1994 г. На бляскавата им сватба в Монреал са поканени 500 гости. От брака се раждат три деца. Първородният им син Рене Шарл вече е на 13 години. Преди три години на бял свят се появиха  още две момченца близнаци.

Сега Селин Дион се моли Бог да даде още щастливи дни на любимия й съпруг Рене. Тя самата е решена да отдаде цялата си енергия в името на неговото оздравяване. Певицата написа в уебстраницата си: “За мен е важно да посветя времето си на него и децата.”

Дион поднася и извиненията си на почитателите й за отказаните концерти. Тя благодари на феновете си за любовта и подкрепата.