Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"В България управляват двойните стандарти. Управляват хора, в чиито действия виждаме омразата, ксенофобията и разделението и все повече популизъм".

Това каза председателят на ДПС на традиционния митинг-събор в местността “Баба Конду” край Търговище, съобщи пресцентърът на ДПС.

За Европредседателството двойните стандарти също са факт, продължи Карадайъ.

Опозицията беше отговорна към Европредседателството, което не е нито на една партия, нито на управляващите, то е на България и Движението за права и свободи даде своя принос. Но по време на европредседателството властта в България се оказа опозиция на европейската идея и ценности, защото коалиционите партньори на ГЕРБ имаха анти-евроатлантическо поведение и призиви. Включително и за ревизия на членство ни в НАТО и ЕС”, заяви Карадайъ и упрекна управляващи за тяхното мълчание.

Мустафа Карадайъ продължи, че за демокрацията също се прилага политиката на двойни стандарти. Той припомни смяната на имена на местности в Стара Загора.

"Носителите и символът на демокрацията се нарича ДПС, защото обединението и единството са инструментите за защита на демокрацията. Днешната власт генерира несигурност и нестабилност в страната".

Традиционният събор в свещената местност "Баба Конду" край търговищкото село Божурка е организиран от областния съвет на ДПС Търговище. В началото Карадайъ поздрави присъстващите от името на почетния председател на движението Ахмед Доган.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.