Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 Край на сагата Венци Христов в ЦСКА. Звездата на Берое ще пътува във вторник за Украйна, където се очаква да подпише с местния Металург Донецк. За него ще бъдат платени около 200 хил. Евро, колкото е и клаузата за разтрогване на договора му със старозагорци.

 Цяла зима шефът на ЦСКА Александър Томов и старши треньорът Стойчо Младенов се опитваха да убедят Венци Христов да подпише с армейците, но мечтата на двамата силни на „Българска армия“ окончателно рухна. Между ЦСКА и Берое дори е имало предварителен договор, но Лупи се е отметнал по някоя от точките и сделката е пропаднала. Разбира се, става дума за пари. Самият Томов обвини Берое, че не са били склонни на компромиси и по този начин са провалили трансфера.

 В Металург Донецк в момента играе Велизар Димитров, който пристига през 2008 г., когато треньор е миналият през Левски Николай Костов. Отборът спори с Шахтьор в дербито на Донецк.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.