Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Носителят на Оскар и невероятен комик Робин Уилямс бе намерен мъртъв в дома си в Калифорния. 

Най-вероятната причина за смъртта му е самоубийство, сочат първите данни от разследавнето. 63-годишният актьор бе пристрастен към алкохола. През миналия месец той постъпи за лечение в болница. Тогава лекарите отрекоха той да е зависим и от наркотици.

Напоследък към проблемите с алкохола се прибавила и тежка депресия. Съпругата му Сюзън Шнайдер потвърди новината. Чрез говорител на семейството тя заяви: „Тази сутрин изгубих съпруга си и най-добрия си приятел, а светът изгуби един от най-титулуваните си актьори и един прекрасен човек”.

Американският президент Барак Обама и семейството му пратиха съболезнователна телеграма, в която се казва:

„Робин Уилямс беше летец, доктор, гений, бавачка, президент, професор, гласът на Питър Пан и много други. Но самият той беше единствен. Той пристигаше в животите ни като същество от друг свят, но в края на филмите докосваше всяка частица от човешкия дух”.

Ключови думи

Коментари

Стоян

Една личност чиято загуба наистина накърнява целия свят. Уникален хуманист, гении на човечността :'(

милата

Най-силните му роли не са комичните. И заглавието не ви прави чест. Мир и светлина.

GODCHILD

Светлина по пътя му!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.