Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Тези дни Европа ще вземе решение за така наречения "пакет за мобилност" и това е избор и за България дали ще защитим националния си интерес или отново ще бъдем послушните, които ще се задоволим с едно "мон шери" или "скъпи Бойко", каза председателят на БСП Корнелия Нинова пред Националната конференция на Младежкото обединение в БСП, която се проведе в София.

"Колко струва това "мон шери" - да заличиш цял транспортен бранш на една страна. Вчера, в парламента нашите опоненти казаха: "Днес правителството и Бойко Борисов пишат историята".

Добре. Ако правителството и Бойко Борисов днес защитят българския национален интерес и спрат този дискриминационен и несправедлив "пакет за мобилност", аз ще съм първата, която ще го поздрави и ще му стисне ръката, но се съмнявам", каза Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

Лидерката на БСП обвини ГЕРБ, че са пропуснали времето, в което можеше да се обърнат към румънското, гръцкото, полското, испанското и португалското правителства и да намерят съмишленици.

Корнелия Нинова припомни, че преди година е казала: "Не искаме да ни продавате второ качество храна, защото не сме второ качество народ в Европа".

"Помните ли каква лавина охулване се изля върху БСП, как бяхме наричани "антиевропейци", "хора, които искаме да извадим България от европейското и бъдеще". Цялата кампания се съсредоточи върху това. Помните ли преди една година, когато казахме: "Ние искаме да сме равни на другите Европейски народи, не искаме да сме задния двор на Европа". Така скочиха десните, че дори доведоха г-н Лопес от Европа да се изправи в кампанията пред българския народ и да каже: "Не гласувайте за БСП, защото Европа няма да ги подкрепи".

Нинова заключи, че днес ЕК приема директиви против двойните стандарти в храните и „всички европейски лидери, еврокомисари и премиери, на общи форуми се събират, за да решават как да спрат двойния стандарт в храните".

"Защо ви връщам към тези дни - за да ви дам кураж, да ви дам смелост. Не се страхувайте да бъдете първи! Върху вас ще се изсипе много негативизъм, ще ви хулят, ще чуете и ще прочетете за себе си неща, които никога не сте си и помисляли, че са ви се случвали. Не се огъвайте! Продължавайте!", посъветва Нинова младите социалисти.

Коментари

"мон шерито" струва колкото

"май френд" на дейвид камерън и конграчулейшън на барозо - малко за Европа, цялото бъдеще за окупираната от мафията България.

Ама Курнело проста, злобна...

Нашите шофьори са превърнати в роби на твоите приятели червените бизнесмени. Всички грамотно, кадърно, способно отдавна работи за западни фирми, получава добри заплати , пълни осигуровки, почивки като западняците.... Ти ревеш тези които работят за нашите бизнесмени, да продължат да са роби, да живеят с месеци в кабините, да нямат пенсионни осигуровки..... долна червена злоба!

Аз лично съм на път да се

Аз лично съм на път да се разочаровам много от Меркел, а преди я харесвах и мислех, че наистина е много полезна и отдадена на Европа. В същото време Маркон вече почти ме спечели на 100%...

Както Меркел първо те "спечели", а после те оноди

с Борисов, така ще стане и с Макрон, не бой се. На тях изобщо не им пука за тебе, важното е сатрапа, който са сложили и крепят да прави, каквото му кажат. Гонграчулейшън - и продължавай да служиш.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.