Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За пореден път днес бе проведен т.нар. Марш на Безсмъртния полк. На него присъства активът на БСП начело с лидера на партията Корнелия Нинова. Те заеха своите места в шествието, което носеше портрети на Сталин и развяваше червени знамена със сърп и чук.

 

Маршът се проведе по улиците на София и още няколко десетки градове в България. Официалната идеята на събитието е да се почетат загиналите в борбата срещу фашизма.

На практика обаче този марш от няколко години е официално мероприятие на държавната власт в Русия, като на него е присъствал и Владимир Путин.

Организатори на събитието са фондация "Безсмъртният полк", Координационен съвет на руските съотечественици в България, федерация "Съюз на съотечествениците", Българският антифашистки съюз, Съюзът на ветераните от войните на България, Национално движение "Русофили", Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД, фондация "Устойчиво развитие за България", сдружение "Александър Невски", Съюз на българските журналисти, Форум "България - Русия", Национално сдружение "Заедно с Русия", движение "Че Гевара" - България.

В събитието бяха включени и невръстни деца.

За пореден път бе развято и руското знаме.

На събитието присъства и посланикът на Русия Анатолий Макаров. 

Български трикольори също можеха да бъдат забелязани.

Руските знамена обаче имаха решително надмощие пред Паметника на Съветската армия. Както е известно, тази армия е окупирала България през 1944 г., за да установи тоталитарен режим в продължение на 45 години. По време на този режим страната ни бе откъсната от естественото си европейско развитие, а хиляди българи бяха убити или пострадаха от развихрилия се политически терор. Въпреки това и до днес този паметник стои в центъра на София.

Събитието не мина и без инциденти. През последните години БСП и "Атака" открито си съперничат за това кой е най-верният изразител на интересите на Кремъл у нас. Това се случва дори и от парламентарната трибуна. Съперничеството доведе до конфликт пред Паметника на Съветската армия между депутата Славчо Велков, лидерът на БСП-София Калоян Паргов и репортер от телевизия "Алфа", която е партийната телевизия на "Атака".

 

Коментари

 's picture

Бобо

болни хора

Жалко , нищо ново не научиха тези клетници и нищо старо не забравиха .... като воденичен камък са в развитието на България ....

Нацитата винаги беснеят, когато

се празнува денят на победата над нацистка Германия.
 's picture

Бобо

Наци Ватник

Нацита и Ватници винаги в единен строй , така почнаха втората световна война така са си е днес братя близнаци ....
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Деца във военни униформи -

Деца във военни униформи - отврат
i l's picture
i l
ivanll

Оксиморон

Комунисти, бивши съюзници на национал-социалистите, след това преименували се на социалисти, празнуват победа във война, в която самият СССР признава България за загубила страна във войната, които СССР от своя страна ни окупират 45 години, ограбват държавата и я оставят в окаяно състояние. Честита Победа!!!!
 's picture

smarf

Жалко за децата. Бъдещи

Жалко за децата. Бъдещи идиотчета.

Поредното преброяване

на националните предатели!
Никола  Гешевъ's picture
Никола Гешевъ
Български офицер

Съветско-руската БКП / БСП " Пета колона " в България !

МАЛКО ВРЕМЕ не достигна на Войсковите и Жандармерийските " Ловни роти " , на " Шпицкомандите " от запасни подофицери и офицери на Българската войска и на четите на ВМРО на Иванъ / Ванче / михайловъ , да ОТРЕЖАТ ГЛАВИТЕ , на цялата Комутнистическо-каскетаджийско-шумкарска БКП измет в ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ , като подлоги - терористи на Червена МОСКВА , СССР и КОМИНТЕРНА ! Спасиха ги на 9.Септември.1944 г. " Въшливите памуклийки " ! " Работата " още стои недовършена ..... ! ВТОРИ ПЪТ няма кой да отърве Червените БКП / БСП кратуни на тази продажна - " Русофилистична " паплач !!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.