Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Още при подписването на коалиционното споразумение всички са били наясно, че всяка партия ще има свое мнение по определени въпроси. Така за пореден път лидерът на "Атака" обясни пред БНТ сблъсъка си с официалната позиция на България и ЕС - този път по въпроса с окупацията на Крим.

Националистът бе преди дни на полуострова, където призна Крим като част от Руската федерация и увери местните, че е убедил Борисов да не гони руски дипломати.

Премиерът е одобрил пътуването, заяви Сидеров.

"Формално не съм длъжен, но коректно го предупредих. Той каза "еми да, "Атака" си има тази политика, това си е ваша инициатива"."

Според него няма нищо ново и нищо изненадващо в пътуването и изявленията му на полуострова.

"Няма нищо страшно и опасно, да не се плашим с това колко са страшни националистите, колко е опасно да има патриоти във властта. Разбира се, ДПС е нормално да го повтарят това", отбеляза Сидеров."Нещата са стабилни в управляващата коалиция. Това е най-важното и ние сме се съгласили и и приели едно нещо, че ще правим нужното. Нищо страшно не се очертава - някой да изважда България, да я разклаща, да я разцепва."

На въпроса кой е поел разноските за пътуването му, той заяви, че част от тях са поети от местните, а другата - лично от атакистите.

"Там има огромни икономически възможности", вметна Сидеров.

Националистът отбеляза още, че Русия е заявила "номинация" за нови технологии във въоръжаването.

"Влиза света в нова фаза - вече излизаме от първенството на САЩ във военно отношение и светът става, като че ли, многоцентров."

И предрече съвсем скоро "една промяна в отношенията".

"И тогава този, който е подал ръка първи... говорим за изгода, чисто прагматична изгода за България."

И заяви, че не трябва да приемаме "официалното говорене" на европейските лидери като "заклинание някакво" - това било "политкоректното, нужното". И увери, че в това, което прави, някой ден съвсем скоро ще го последват и други политици. Въпрос на време е да паднат санкциите, подчерта той.

Коментари

 's picture

geg

Мдаа, още един морален победител ;)

Въпрос на време е да си поделим Украйна с Русия. Направо да си "върнем" Делтата (на Дунав) предлагам. Дано Сидеров се заеме: "Там има огромни икономически възможности"...

Сигурно е много тежко да си членче на

"демократичната общност", побеждават те навсякъде.
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Каква номинация има Раша, че не разбрах?

За 3D анимация във въоръжаването? Това първенство отдавна са го спечелили. А колкото до многоцентровия свят - ще има да почакат.

Боленчо

как хитро го начука на червен Ббойко!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.